Vlechten, kammen en knopen van elke ‘ haar’ die op haar pad komt, doet Delilah sinds haar achtste levensjaar met veel passie en liefde. Om aan deze liefde voor ‘haar’ meer serieuze vormen te geven verhuisde zij op haar 17e naar Antwerpen om een kappersopleiding te volgen die zij als beste van haar  klas heeft voltooid.

Als Hairstylist is Delilah sinds 2012 werkzaam bij Mogeen en assisteert zij op regelmatige basis Hester Wernert-Rijn tijdens shoots en shows. Uitdagingen zoeken, nieuwe producten leren kennen en trainen zijn van groot belang om haar passie te blijven te ontwikkelen. Inmiddels volgt zij al enkele jaren met andere professionals producttrainingen bij Nioxin die producten maakt voor dikker, voller uitziend haar.

Inspiratie:
“Hester Wernert-Rijn is voor mij op dit moment 1 van mijn grootste inspiraties. Maar verschillende dingen in het dagelijks leven inspireren mij ook zoals een goed gestyled printje. Of mensen om mij heen wanneer ik in de tram zit, bijvoorbeeld wanneer iemand er gewoonweg geweldig uitziet. Ook verschillende haartypes vind ik inspirerend van donkere rode krullen tot strak geschoren blokheads, de weerbarstige haardos van iemand in mijn stoel bij Mogeen, geweldig. En niet te vergeten mode, visagie en social media, dit alles brengt mij de ideeën voor het haar dat ik in mijn handen krijg.  Inspiratie is overal.”

Favoriete producten: 
Dark oil & taming elixer van Sebastian, Nioxin Styling ‘s producten & Cellophanes.

Delilah werkt op:
Woensdag 9.30-18.30
Donderdag 10.30-20.30
Vrijdag 9.30-18.30
Zaterdag 9.15-16.30

portret-delilah