Oneindige mogelijkheden om te creëren, het gevoel wanneer een look is geworden zoals je hoopte, keer op keer de uitdaging aangaan, nachtenlang trainen en elke dag zin hebben om mijn vak uit te oefenen, dat is wat ‘haar’ voor mij is. Als klein meisje was ik al verliefd op ‘haar’ en de liefde was wederzijds. Al snel wist ik dat ik “kapper” wilde worden en daar begon mijn avontuur. Inmiddels mag ik mijn vak uitoefenen in mijn eigen salon Mogeen in Amsterdam, heb ik het voorrecht om als Global Creative Artist voor Wella Professionals nationale-, internationale shows en educatieprogramma’s te geven, ben ik endorser van Balmain Hair Couture en reis ik de wereld over als internationaal haarstyliste voor campagnes, editorials en fashionshows. Voor mijn mentor Eugene Souleiman werk ik als eerste assistent in zijn team voor onder andere shows van Yohij Yamamoto, Valentino, Stella McCartney, Martin Margiela, Chloe, Nina Ricci, Acne, Vivienne Westwood tijdens Paris Fashion Week. Zelf ben ik chef de cabine voor onder andere de shows van Dorhout Mees, Jan Taminiau, David Laport en MOAM en schiet ik editorials onder andere voor de Vogue, Harper’s Bazaar, Dazed & Confused, Numero en W Magazine.

Inspiratie: 
”Veel dingen inspireren mij. Van natuur tot architectuur. Ik haal ook inspiratie uit films; de grafische elementen uit een Japanse Manga film of de poetische aspecten uit Chinese cult flicks. Mijn idolen Andy Warhol, Brigitte Bardot en Kate Moss zullen me altijd blijven inspireren”.

Favoriete producten: 
”De EIMI collectie van Wella Professionals, mijn top 3 EIMI producten zijn:  Ocean Spritz, Stay Styled & Glam Mist.”

Wat kan men verwachten als ze door jou geknipt worden? 
“Ik maak mooi en sexy haar dat technisch geknipt is maar toch lekker natuurlijk oogt. Ik blijf dicht bij de persoonlijke wensen van een klant. Ik hoef geen haarstijl te veranderen om trends te volgen. Ik knip met liefde.”

Hester werkt op:
Hester heeft wisselende werktijden. Wij raden je zeker aan om, als je een afspraak met haar wil maken, ruim van te voren te bellen.

hester_profile