Mogeen gaat over mode, passie en ambitie. Het is een plek waar iedere klant op zijn eigen manier wordt behandeld als een mode-icoon, zelfs als het enige modieuze ding waar jij behoefte aan hebt dat geweldige kapsel is.

Na een welkomstdrankje aan de grote stamtafel vol heerlijke snacks, is het tijd voor een goed gesprek over haar. “Hoe voel je je vandaag? Misschien een beetje als Kate Moss meets Chanel in 1925? Of zou je nu liever op een Thais strand liggen, terwijl je het zand van je vintage Missoni afklopt?” Zelfs als jij niets van mode weet, zij weten het wel. Vertel hen gewoon wat je wilt en Mogeen neemt het daar van je over.

Mogeen is alles behalve doorsnee. De inrichting draagt sterk bij aan de beleving van Mogeen ‘s smaak en visie en is dan ook met finesse gestyled. Vintage meubelstukken bezielen het industriële, speciaal ontworpen interieur en aan de muren hangen collages van nationale en internationale covers en editorials van het Mogeen team. Op de achtergrond bepaalt muziek de sfeer, altijd een eclectische sound gemixt met Rock ‘n Roll, om talent nog verder tot ontwikkeling te prikkelen.

De sfeer bij Mogeen is levendig, dynamisch en persoonlijk. Je mag altijd binnen komen vallen met een bad hair day en vraag advies, terwijl je rustig thee drinkt en door de ruime selectie modebladen en kunstboeken bladert.